PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Triltechniek

Triltechniek

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van triltechniek? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar PAJA Triltechniek. Wij zijn al meer dan 30 jaar een specialist op het gebied van transporteren, verdichten, afzeven en trillen. Heeft u een probleem, dan lossen wij het op met één van onze standaard machines of producten. Blijkt deze oplossing niet te voldoen? Dan bedenken wij een oplossing op maat. Klantgericht en oplossingsgericht, zo zou je PAJA Triltechniek kunnen omschrijven.

Specialist op het gebied van triltechniek: trilgoten, trilzeven en triltafels

PAJA Triltechniek beschikt over een team van specialisten: van technische tekenaars tot monteurs. Samen weten wij iedere klant een geschikte oplossing voor zijn of haar probleem te bieden. Dit kan door het bieden van een standaard machine, zoals een trilgoot, waarmee producten getransporteerd kunnen worden, een trilzeef, om producten mee op korrelgrootte te scheiden, of een triltafel, waarmee materialen verdicht kunnen worden. Onze machines zijn vaak binnen zeer korte tijd leverbaar, omdat deze meestal op voorraad zijn. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw oplossing op het gebied van triltechniek.

Meer informatie over onze producten

Heeft u interesse in onze producten en denkt u dat PAJA Triltechniek, dé specialist op het gebied van triltechniek, u kan helpen aan de juiste machine? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het nummer +31 (0)162 -460155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug