Trilgoten

Trilgoten

Mogelijkheden

Trilgoten o.a. toegepast in de volgende sectoren: Betonindustrie, recyclingsindustrie, chemie, voeding- en genotsmiddelen industrie, zand en grind.

Iedere trilgoot wordt volledig volgens uw wensen ontworpen en geproduceerd. U kunt hierbij denken aan maatvoering, wel of geen slijtplaten, deksels, in- en uitlopen en afdichtingen. Ook is het mogelijk om de plaats van de motoren te bepalen. Een trilgoot is uit te voeren met de aandrijving aan de bovenzijde, onderzijde en zelfs aan de zijkant is mogelijk.

Producten

Benieuwd naar onze overige producten? Bekijk ze dan hier!

Weinig slijtage
Doordat het materiaal het grootste deel v.d. tijd ‘zweeft’ is er relatief weinig slijtage aan de trilgoot.

Afsluitbaar m.b.v. een deksel
Bijv. bij stoffige produkten of produkten die niet vervuilt

Geen vervuiling van de omgeving
Doordat het produkt in een trog/bak getransporteerd wordt komt er geen materiaal in de omgeving van de installatie.

Energiezuinig
Doordat het te transporteren materiaal zwevend wordt gemaakt (door invloed van de trilling) wordt het contact met de bodem van de goot verminderd. hierdoor weinig wrijving en dus een laag energie-verbruik.

Doseerbaar/ regelbaar van de laagdikte en transportsnelheid
Trilgoten o.a. toegepast in de volgende sectoren: Betonindustrie, recyclingsindustrie, chemie, voeding- en genotsmiddelen industrie, zand en grind.

VRAAG OM MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN

Wenst u onze hulp in te schakelen? Wij zijn dé specialist op het gebied van triltechniek en helpen u graag aan de juiste machine. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons team uit Oosterhout, in regio Breda.

Paja Triltechniek