PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trilgoot

Trilgoot

Een trilgoot schaft u voor een scherpe prijs aan bij PAJA Triltechniek. Wij bieden een ruim assortiment triltechniekproducten toepasbaar in vrijwel alle industrieën. Daarnaast leveren wij producten voor u op maat zodat u bij ons altijd het product vindt dat aansluit bij uw toepassing en wensen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en onze mogelijkheden.

Trilgoot: profiteer van vele voordelen

Een trilgoot wordt ingezet voor het transporteren van korrelvormige producten. Hierbij kunt u denken aan zand, diverse poeders en grint met een korrelgrootte vanaf 200 µm. Het gebruik van een trilgoot biedt u een veelheid aan voordelen waaronder:

  • Minimale slijtage: een trilgoot ‘zweeft’ waardoor de trilgoot zelf langer in goede conditie blijft;
  • Vervuiling van de omgeving wordt voorkomen: producten worden in een bak getransporteerd waardoor zowel de omgeving als de installatie schoon blijven;
  • Een trilgoot is energiezuinig.

Geheel op maat

Wij kunnen een trilgoot geheel naar uw wensen ontwerpen en produceren. Zo kunt u zelf de locatie van de motoren bepalen en aangeven of u gebruik wilt maken van afdichtingen en welke hierbij uw voorkeur hebben. Ook kunt u aangeven welk type aandrijving u wenst. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons om uw behoeften en onze mogelijkheden optimaal op elkaar te laten aansluiten.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek