PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Schudgoot

Schudgoot

PAJA Triltechniek beschikt in het assortiment over verschillende varianten van de schutgoot. Dit is vergelijkbaar met een trilgoot, echter gaat het hier om een schuddende beweging en geen trillende beweging. Een schudgoot is voor meerdere doeleinde inzetbaar, waardoor het zeker de moeite waard is om hierin te investeren. Mocht het niet goed duidelijk zijn wat er allemaal mogelijk is, dan staan de medewerkers van PAJA Triltechniek voor u klaar om u te voorzien van passend advies.

De voordelen van het gebruik van een schudgoot

De schudgoot die PAJA Triltechniek aanbiedt, komt met verschillende voordelen. Zo zijn ze afsluitbaar met een deksel, wat handig kan zijn wanneer er gebruik gemaakt wordt van stoffige producten. Het zorgt voor weinig tot geen vervuiling, omdat alles in de trog/bak blijft zitten. De schudgoot is energiezuinig en de laagdikte en transportsnelheid zijn regelbaar. Maar het mooiste voordeel, is dat een schudgoot in verschillende sectoren gebruikt kan worden. Denk hierbij aan de:

  • Betonindustrie
  • Recyclingindustrie
  • Chemie, voeding- en genotsmiddelenindustrie

Vragen? Neem contact met ons op!

Buiten een schudgoot, biedt PAJA Triltechniek ook trilzeventriltafelstuxels en pneumatische trillers aan. Waar u ook naar op zoekt bent, wij hebben het voor u in huis. Weet u niet precies wat het meest geschikt is voor uw vraagstuk? Dan zijn wij bereid u telefonisch snel verder te helpen. Bel daarvoor naar +31 (0)162 460 155 en we doen er alles aan om u van dienst te kunnen zijn!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek