PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Transportbuis

Transportbuis

Op zoek naar een transportbuis die bijdraagt aan een efficiënter transportproces? Die vindt u bij PAJA Triltechniek! Wij hebben namelijk trillende transportbuizen die naast efficiëntie ook verschillende voordelen met zich meebrengen. Meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Een transportbuis op maat

De transportbuis die wij verkopen, is eigenlijk een trilpijp. Dit is een afgesloten buis die door middel van trillingen ervoor zorgt dat de inhoud kan worden getransporteerd. De trilpijpen die PAJA Triltechniek levert, kunnen qua doorsnede verschillen van 100 tot 630mm en hebben een lengte die verschilt van 800 tot 9000mm. Daarnaast is er geen sprake van vervuiling en is er weinig slijtage wanneer er gebruik gemaakt wordt van een trilpijp. Tevens wordt de transportbuis volledig op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit op uw vraagstuk. Zo kunnen er bijvoorbeeld inspectieluiken toegevoegd worden en kan de grootte ook zelf bepaald worden.

Geïnteresseerd? Plan  een afspraak in!

Zijn dit de criteria waar uw transportbuis aan moet voldoen? Wij helpen u graag. Plan een afspraak met ons zodat we alles met u door kunnen spreken, zodat we aan de slag kunnen met uw transportbuis op maat. Dit kan door te bellen naar +31 (0)162 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug