PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Thyristorregeling

Thyristorregeling

De trilmagneten van PAJA Triltechniek zijn voorzien van een thyristorregeling, die als regelaar fungeert en in de aansturing van de trilmagneet voorziet. De thyristorregeling geeft u dus de mogelijkheid om de transportsnelheid van het apparaat te verhogen of te verlagen. Op deze manier kunt u het transportproces van uw goederen helemaal optimaliseren en kunt u altijd de juiste trilsnelheid toepassen om uw producten te transporteren. De thyristorregeling leveren wij veelal in combinatie met complete trilinstallaties, zoals trilzeven, trilgoten of triltafels. Echter, deze kan door PAJA  ook enkel in combinatie met een trilmagneet of zelfs helemaal los geleverd worden. Vraag snel naar de mogelijkheden bij PAJA Triltechniek.

Een thyristorregeling op maat

Bij PAJA Triltechniek bent u verzekerd van een thyristorregeling op maat, die bijvoorbeeld los geleverd of ingebouwd kan worden. PAJA Triltechniek heeft vele jaren ervaring met triltechniek en heeft vele ervaren experts in dienst die gedegen kennis hebben van een thyristor en thyristorregeling. Zij voorzien u dan ook graag van deskundig advies op maat. Bij PAJA Triltechniek weet u altijd waar u aan toe bent! Wij verkopen diverse producten gebaseerd op triltechniek. Deze verdelen wij in onder andere de volgende hoofdcategorieën:

  • Trilzeven
  • Triltafels
  • Trilgoten

Heeft u nog vragen over de toepassing van een thyristorregeling voor uw transportproces? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan snel contact op met onze specialisten. U kunt ons bellen op 0162 – 460 155. Via deze weg kunt u ook uw bestelling plaatsen!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek