PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trilmotor

Trilmotor

Een trilmotor wordt ingezet als aandrijving voor talloze triltechnieken, zoals trilgoten , trilzeven en triltafels. Wanneer u op zoek bent naar een efficiënte trilmotor van hoge kwaliteit, dan bent u bij PAJA Triltechniek aan het juiste adres. U vindt bij ons alles wat u zoekt op het gebied van triltechniek, tegen een scherpe prijs. Daarnaast voorzien onze deskundige medewerkers u graag van advies op maat waardoor u bij ons voor vrijwel al uw toepassingen de juiste triltechniek vindt. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

Toepassingen van een trilmotor

Een trilmotor kan op diverse gebieden als aandrijving worden toegepast. Zo vormt de trilmotor de kern van materiaaltransport middels trilgoten en –buizen, maar wordt ook toegepast in andere trilapparaten zoals trilzeven en triltafels. Tevens voor ontwateringsapparaten voorziet een trilmotor in een perfecte aandrijving. Een trilmotor kan bovendien worden toegepast als bunker- en siloklopper, om brugvorming tegen te gaan. Naar welke toepassing u ook op zoek bent, met een trilmotor van PAJA Triltechniek bent u verzekerd van een efficiënte aandrijving en een hoge continuïteit van uw trilproces.

Producten op maat

U kunt bij ons een keuze maken uit diverse trilmotoren. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook een trilmotor kunnen leveren die geschikt is voor plaatsing in ruimtes met explosiegevaar? Daarnaast bieden wij u indien gewenst ook maatwerk. Wat uw voorkeuren en wensen op het gebied van uw trilmotor ook is: wij stemmen uw product maximaal af op uw vraag. Wilt u meer weten over onze producten, onze mogelijkheden of onze prijzen? Bekijk online onze tarieven of neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar telefoonnummer 0162 – 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug