PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trilmotor

Trilmotor

Een trilmotor wordt ingezet als aandrijving voor talloze triltechnieken, zoals trilgoten, trilzeven en triltafels. Bent u hiernaar op zoek? Wij helpen u bij PAJA Triltechniek uit Oosterhout, in regio Breda, graag verder. U vindt bij ons alles wat u zoekt op het gebied van triltechniek, tegen een scherpe prijs. Daarnaast voorzien onze vakmensen u van advies op maat, waardoor u bij ons voor vrijwel al uw toepassingen de juiste triltechniek vindt. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

Toepassingen van een trilmotor

Een trilmotor, van bijvoorbeeld het merk OLI, kan op diverse gebieden als aandrijving worden toegepast. Zo vormt het de kern van materiaaltransport middels trilgoten en –buizen, maar wordt het ook toegepast in andere trilapparaten, zoals trilzeven en triltafels. Tevens voor ontwateringsapparaten voorziet een trilmotor de perfecte aandrijving. Trilmotoren worden bovendien toegepast als bunker- en siloklopper, om brugvorming tegen te gaan. Naar welke toepassing u ook op zoek bent, met de trilmotoren van ons bedrijf bent u verzekerd van een efficiënte aandrijving en een hoge continuïteit van uw trilproces.

Schaf producten op maat aan

Bij ons maakt u de keuze uit diverse trilmotoren. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook een trilmotor kunnen leveren die geschikt is voor plaatsing in ruimtes met explosiegevaar? Daarnaast bieden wij u, indien gewenst, producten op maat. Wat uw voorkeuren en wensen op het gebied van trilmotoren ook zijn: wij stemmen uw product maximaal af op uw vraag. Wilt u meer weten over onze producten, mogelijkheden of prijzen? Neem contact op met ons team door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)162 -460155 of door een e-mail te sturen naar info@paja.nl.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek