PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trilapparaten

Trilapparaten

Trilapparaten schaft u aan bij de specialist op het gebied van triltechniek: PAJA Triltechniek. U vindt bij ons alles op het gebied van triltechniek voor uiteenlopende toepassingsgebieden als recycling, de levensmiddelen- en betonindustrie, de chemische industrie en producten geschikt voor productie en testomgevingen. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van advies op maat over onze producten zodat u bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast leveren wij maatwerk tegen een scherpe prijs.

Trilapparaten: ruime keuze uit producten, toepassingen en prijzen

Afhankelijk van uw industrie en uw toepassing kunt u bij ons een keuze maken uit een breed aanbod trilapparaten waaronder:

  • Triltafels: gebruikt voor het verpakken en testen van producten van uiteenlopende materialen;
  • Trilgoten: toegepast om zand, grind en poeders te vervoeren vanaf  een korrelgrootte van 200 µm.;
  • Trilpijpen: gesloten transportpijpen waardoor er geen vervuiling van uw product of de omgeving kan plaatsvinden;
  • Trilzeven: scheiden doormiddel van trillingen eenvoudig producten op korrelgrootte.

Onze trilapparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur en een optimale performance.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u bepaalde wensen op het gebied van trilapparaten dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden door. Bent u benieuwd naar onze tarieven, raadpleeg dan gerust online onze prijslijst. Daarnaast kunt u ook direct het product van uw keuze bij ons bestellen door te bellen naar nummer 0162 – 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug