PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trommelzeef

Trommelzeef

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u aan een trommelzeef kan helpen, waarmee u uw producten op korrelgrootte kunt scheiden? Laat deze bezorgen door PAJA Triltechniek, dé specialist als het gaat om het bieden van oplossingen voor het verdichten, afzeven, transporteren en trillen van producten. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in ons vakgebied en kunnen u de perfecte oplossing voor uw probleem bieden, ook door het leveren van maatwerk.

Trommelzeef: oplossing op maat voor het scheiden van producten

Door middel van een trommelzeef kunt u eenvoudig producten op korrelgrootte scheiden en kent vele toepassingen. Het materiaal dat u dient te zeven wordt over een zeefdek getransporteerd. De kleinere deeltjes vallen door de trilling door het zeefdek, de grotere deeltjes blijven op het zeefdek liggen. U kunt ervoor kiezen om meerdere zeefdekken boven of achter elkaar te plaatsen, waarmee u in één zeefinstallatie uw product in meerdere fracties kunt scheiden. Het gescheiden materiaal wordt apart opgevangen voor verdere verwerking, waarvoor verschillende soorten in- en uitlopen mogelijk zijn. Bovendien heeft u een ruime keuze uit diverse soorten zeefdekken.

Interesse in onze trommelzeef?

Heeft u interesse in de trommelzeef die PAJA Triltechniek u kan leveren? Laat het ons weten! Wij bieden u graag een trommelzeef die voldoet aan de eisen die de productie van uw producten stelt. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)162 -460155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug