PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trommelzeef

Trommelzeef

Heeft u een trommelzeef nodig, zodat u uw producten op korrelgrootte kunt scheiden? Laat deze dan bezorgen door PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda. Ons bedrijf is dé specialist als het gaat om het bieden van oplossingen voor het verdichten, afzeven, transporteren en trillen van producten. Wij zijn al tientallen jaren actief in ons vakgebied en bieden u de perfecte oplossing voor uw probleem, ook door het leveren van maatwerk.

Trommelzeef: oplossing op maat voor het scheiden van producten

Door een trommelzeef te gebruiken, scheidt u eenvoudig producten op korrelgrootte. Het materiaal dat u dient te zeven, zoals zand, wordt over een zeefdek getransporteerd. De kleinere deeltjes vallen door de trilling door het zeefdek en de grotere deeltjes blijven op het zeefdek liggen. U kunt ervoor kiezen om meerdere zeefdekken boven of achter elkaar te plaatsen, waarmee u in één zeefinstallatie uw product in meerdere fracties kunt scheiden. Het gescheiden materiaal wordt apart opgevangen voor verdere verwerking, waarvoor verschillende soorten in- en uitlopen mogelijk zijn. Bovendien heeft u een ruime keuze uit diverse soorten zeefdekken.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een zeefinstallatie die PAJA Triltechniek u levert? Laat het ons weten! Wij bieden u onder andere een trommelzeef die voldoet aan de eisen die de productie van uw producten stelt. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162 -460155 of door een e-mail te sturen naar info@paja.nl.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek