PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Zeefinstallatie

Zeefinstallatie

Bent u op zoek naar een zeefinstallatie voor het afzeven van uw producten? Dan kunt u terecht bij PAJA Triltechniek. Wij hebben een ruim aanbod aan zeefinstallaties die multifunctioneel inzetbaar zijn. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan ons volledige aanbod op de website.

Geen standaard zeefinstallatie, maar een op maat

Het fijne aan onze zeefinstallatie, is dat door het toepassen van verschillende soorten zeefdekken alles precies op uw toepassing afgestemd kan worden. Dat is dan ook precies wat er bij PAJA Triltechniek mogelijk is. Wij leveren enkel maatwerk, dus wat u ook nodig heeft, wij zorgen voor de juiste oplossing voor uw situatie. Bij het samenstellen van een zeefinstallatie kiest u:

  • Waar u ruimte heeft voor de aandrijving;
  • Hoeveel zeefdekken u nodig heeft;
  • Of u een 1-deks, 2-deks of meer wilt;
  • Waar u de in- en uitlopen wilt hebben;
  • En of er een deksel of bodem nodig is.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

Onze zeefinstallatie kan een breedte hebben van minimaal 200 tot maximaal 1800mm. De lengte kan verschillen van 800 tot 7500mm. Daarnaast zijn onze zeefinstallaties niet alleen op maat te verkrijgen, maar ook zijn ze duurzaam en energiezuinig. Is dit precies waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn te bereiken via +31 (0)162 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug