PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Zeefmachine

Zeefmachine

De zeefmachine van PAJA Triltechniek maakt gebruik van trillingen om producten op korrelgrootte van elkaar te scheiden. Wij hebben verschillende zeefmachines in ons assortiment die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Bovendien leveren wij desgewenst maatwerk voor u. Door de trillingen in de zeefmachine zal het materiaal dat groter is dan de maaswijdte van het zeefdek, verder lopen over het dek. Het materiaal dat kleiner is dan de maaswijdte, zal er dus doorheen vallen en opgevangen worden. Voor het opvangen van het te zeven materiaal bieden wij ook diverse in- en uitlopen aan. Vraag snel naar de mogelijkheden bij PAJA Triltechniek!

Een betrouwbare en duurzame zeefmachine

De zeefmachine van PAJA Triltechniek is betrouwbaar en duurzaam. U haalt dus kwaliteit in huis voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn onze machines energiezuinig. Wij hebben diverse zeefmachines in ons assortiment:

  • Ontwateringszeven
  • Standaard zeefmachine
  • Vingerzeven

Daarnaast bieden wij nog andere producten aan zoals trilgoten en triltafels. Door onze scherpe prijzen zijn deze producten voor elk bedrijf betaalbaar.

Meer informatie

Heeft u nog meer vragen over onze zeefmachine, onze andere producten of ons bedrijf? Neem dan snel contact op met onze specialisten. U belt naar 0162 – 460 155. Via deze weg kunt u ook uw bestelling plaatsen!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug