PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Zeefmachine

Zeefmachine

De zeefmachine van PAJA Triltechniek maakt gebruik van trillingen om producten op korrelgrootte van elkaar te scheiden. Wij hebben verschillende zeefmachines in ons assortiment die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Bovendien leveren wij desgewenst maatwerk voor u. Door de trillingen in de zeefmachine zal het materiaal dat groter is dan de maaswijdte van het zeefdek, verder lopen over het dek. Het materiaal dat kleiner is dan de maaswijdte, valt er doorheen en wordt opgevangen. Voor het opvangen van het te zeven materiaal bieden wij diverse in- en uitlopen aan.

Een betrouwbare en duurzame zeefmachine

De zeefmachine van PAJA Triltechniek is betrouwbaar en duurzaam. U betaalt een scherpe prijs voor deze hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn onze machines energiezuinig. Wij hebben diverse zeefmachines in ons assortiment:

Daarnaast bieden wij nog andere producten aan, zoals trilapparaten. Door onze scherpe prijzen zijn deze producten voor elk bedrijf betaalbaar.

Neem contact op met onze specialisten

Heeft u nog meer vragen over onze zeefmachine, onze andere producten of ons bedrijf in Oosterhout, nabij Breda? Neem dan contact op met onze specialisten. Hiervoor belt u naar +31 (0)162 -460155 of stuurt u een e-mail naar info@paja.nl. Via deze weg is het tevens mogelijk om uw bestelling te plaatsen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek