PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Zand zeven

Zand zeven

Moet u grote hoeveelheden aan zand zeven en bent u op zoek naar professionele apparatuur om dit te kunnen doen? Bekijk dan het ruime aanbod van PAJA Triltechniek. Wij beschikken over verschillende trilzeven, trilgoten en triltafels die u helpen bij het zeven van het zand.

Zand zeven doet u met een trilzeef of trilgoot

De trilzeven en trilgoten die PAJA Triltechniek verkoopt, zijn uitermate geschikt om ‘korrelvormige’ producten mee te zeven en transporteren, zoals zand of grind. Alle zandkorrels die kleiner zijn dan de maaswijdte vallen door de zeef, alles wat te groot is blijft op de zeef liggen. Door een verloopstuk kan de zeef vastgemaakt worden aan een trilgoot. Na het zeven van het zand komen alle kleine zandkorrels in de trilgoot terecht die het vervolgens weer ergens anders heen vervoerd. Welke weg het zand ook af moet leggen, PAJA Triltechniek heeft de onderdelen die u nodig heeft!

Ruim aanbod aan triltechniek, dus bekijk snel het aanbod!

Buiten een trilzeef of trilgoot heeft PAJA Triltechniek ook andere onderdelen die bij kunnen dragen aan het zeven en transporteren van ‘korrelvormige’ producten. Denk hierbij aan een triltafel, tuxel of pneumatische triller. Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek