PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Doseermachine

Doseermachine

Een doseermachine van PAJA Triltechniek wordt onder andere ingezet voor de perfecte dosering van uiteenlopende producten uit diverse soorten opslagunits. Of het nu gaat om doseren van graan uit een silo of zand uit een bunker, onze doseergoten zijn geschikt voor vele diverse toepassingen. Een belangrijk voordeel van het gebruik van triltechniek in onze doseermachines, is dat er geen beschadiging optreedt aan het te doseren product, wat dit ook is.

Een doseermachine op maat

PAJA Triltechniek levert, naast de standaardmachines, ook doseermachines op maat, waardoor we u voor elke toepassing de beste oplossing bieden. Dit betekent ook dat de mogelijkheden oneindig zijn. Wij produceren systemen speciaal voor de bedoelde toepassing, bijvoorbeeld voor trilvoeder. Vraag gerust om advies bij onze vakmensen.

Diverse doseerbereiken voor uw specifieke toepassing

Onze doseermachines zijn beschikbaar in diverse doseerbereiken. Voor elke silo bieden wij de juiste oplossing in de vorm van een doseermachine op maat. U vertelt wat de specificaties dienen te zijn en hoeveel machines u wilt bestellen. Hierna bespreken we de mogelijkheden met u en gaan aan de slag. Onze specialisten voorzien u ook graag van deskundig advies op maat, indien nodig. Bovendien stellen wij u vooraf altijd op de hoogte van de prijs. Bij ons weet u dus precies waar u aan toe bent. Behalve een doseermachine vindt u bij ons ook diverse andere producten in de categorieën:

Bestel hoogwaardige machines bij ons

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda? Wilt u direct een doseermachine bestellen of meer weten over de toepassingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162 -460155 of door een e-mail te sturen naar info@paja.nl.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek