PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Doseermachine

Doseermachine

Een doseermachine van PAJA Triltechniek kan worden ingezet voor het perfect doseren van uiteenlopende producten uit diverse soorten opslag-units. Of het nu gaat om doseren van graan uit een silo of zand uit een bunker, de doseergoten van PAJA zijn geschikt voor vele diverse toepassingen. Een belangrijk voordeel van het gebruik van triltechniek in onze doseermachines, is dat er geen beschadiging optreedt aan het te doseren product, wat deze ook is. PAJA Triltechniek levert doseermachines bovendien op maat, waardoor er voor elke toepassing de beste oplossing geboden kan worden. Dit betekent ook dat de mogelijkheden oneindig zijn. Wij produceren systemen speciaal voor de bedoelde toepassing. Vraag snel naar de mogelijkheden bij PAJA Triltechniek en neem contact op met onze specialisten voor de beste doseermachine voor uw product.

Een doseermachine met diverse doseerbereiken

Een doseermachine van PAJA Triltechniek is beschikbaar in diverse doseerbereiken. Voor elke silo bieden wij de juiste oplossing in de vorm van een doseermachine op maat. U vertelt wat de specificaties dienen te zijn, hoeveel doseermachines u wilt bestellen en wij bespreken met u de mogelijkheden en gaan aan de slag. Onze specialisten voorzien u ook graag van deskundig advies op maat indien nodig. Bovendien stellen wij u vooraf altijd op de hoogte van de prijs. Zo weet u bij PAJA Triltechniek precies waar u aan toe bent. Behalve een doseermachine vindt u bij ons ook diverse andere producten in de categorieën:

  • Trilgoten
  • Triltafels
  • Trilzeven

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij PAJA Triltechniek? Wilt u direct een doseermachine bestellen of meer weten over de toepassingen? Neem dan contact op en bel naar 0162 – 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug