PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trilbak

Trilbak

Een trilbak voor het doseren of transporteren van uiteenlopende producten schaft u aan bij dé specialist op het gebied van triltechniek: PAJA Triltechniek. Met een ruim en veelzijdig aanbod producten geschikt voor uiteenlopende toepassingen vindt u bij ons altijd wat u zoekt tegen een scherpe prijs. Bovendien leveren wij maatwerk. Heeft u speciale wensen op het gebied van een trilbak dan houden wij hier rekening mee.

Trilbak: ruime keuze uit diverse producten

Door de jaren heen zijn wij uiteenlopende klanten afkomstige uit diverse branches naar volle tevredenheid van dienst geweest. Of het nu gaat om de levering van een trilbak binnen de recyclingindustrie, de levensmiddelen- en betonindustrie, de chemische industrie of producten geschikt voor productie en de testomgevingen: u vindt het bij ons. Afhankelijk van uw toepassing en uw product kunt u bij ons een keuze maken uit diverse typen trilbakken:

  • Trilpijpen: gesloten transportpijpen waardoor er geen vervuiling van uw product of de omgeving kan plaatsvinden;
  • Trilzeven: scheiden doormiddel van trillingen eenvoudig producten op korrelgrootte; Trilgoten: toegepast om zand, grind en poeders te vervoeren met een korrelgrootte vanaf 200 µm.

Meer informatie of bestel direct

Neem voor specifieke productinformatie over een trilbak en onze bijhorende tarieven gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over onze producten en voorzien u van advies op maat. U kunt ook direct het product van uw keuze bestellen door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)162 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek