PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Trilmagneten

Heeft u trilmagneten nodig voor de aandrijving van uw triltafels, -goten of -zeven? Schaf deze dan aan bij dé expert op het gebied van triltechniek: PAJA Triltechniek. Wij leveren al meer dan 30 jaar oplossingen voor het transporteren, trillen, verdichten en afzeven van producten. Voldoet één van onze standaardmachines niet aan de eisen die uw productie stelt? Dan bedenken wij een oplossing op maat! Op ons team van specialisten kunt u rekenen.

Trilmagneten voor vlot verloop van uw bedrijfsprocessen

Om uw trilgoottriltafel of trilzeef optimaal te laten werken, heeft u trilmagneten nodig. Deze kunt u verkrijgen bij PAJA Triltechniek. De trilmagneten die u bij ons kunt verkrijgen, zijn vrijwel onverslijtbaar, werken efficiënt en staan bekend om hun lage stroomverbruik. Uw transportcapaciteit is goed regelbaar bij het gebruik van trilmagneten, daar staan wij garant voor. Wij hebben diverse trilmagneten in ons assortiment. Welke magneten u nodig heeft, is afhankelijk van het type productieproces. Laat u gerust adviseren door één van onze specialisten.

Meer weten over onze trilmagneten

Wilt u trilmagneten bij PAJA Triltechniek aanschaffen, maar weet u niet zeker welke magneten u nodig heeft? Aarzel dan niet even te bellen naar +31 (0)162 -460155. Wij bekijken graag voor u welke producten u precies nodig heeft om uw productieproces optimaal te laten verlopen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug