PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trilmagneten

Trilmagneten

Heeft u trilmagneten nodig voor de aandrijving van uw triltafels, -goten of -zeven? Schaf deze dan aan bij dé expert op het gebied van triltechniek: PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda. Wij leveren al tientallen jaren oplossingen voor het transporteren, trillen, verdichten en afzeven van producten. Voldoet één van onze standaardmachines niet aan de eisen die uw productie stelt? Dan bedenken wij een oplossing op maat! Op ons team van specialisten kunt u rekenen.

Trilmagneten voor een vlot verloop van uw bedrijfsprocessen

Om uw trilgoottriltafel of trilzeef optimaal te laten werken, heeft u trilmagneten nodig. Een kwalitatief hoogwaardige trilmagneet koopt u bij ons. Onze trilmagneten zijn vrijwel onverslijtbaar, werken efficiënt en staan bekend om hun lage stroomverbruik. Uw transportcapaciteit is goed regelbaar bij het gebruik van de trilmagneet, daar staan wij garant voor. Wij hebben diverse trilmagneten in ons assortiment. Welke trilmagneet u nodig heeft, is afhankelijk van het type productieproces. Laat u gerust adviseren door één van onze specialisten.

Ontdek meer over onze trilmagneten

Wilt u een trilmagneet bij PAJA Triltechniek aanschaffen, maar weet u niet zeker welke u nodig heeft? Aarzel dan niet om even te bellen naar +31 (0)162 460 155 of om een e-mail te sturen naar info@paja.nl. Wij bekijken graag voor u welke producten u precies nodig heeft om uw productieproces optimaal te laten verlopen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug