PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Bunkerklopper

Een bunkerklopper van PAJA Triltechniek voorkomt tunnel- en/of brugvorming bij de opslag van bulk of stortgoed in een silo of bunker. Dergelijke opstoppingen doen de continuïteit van het transport- of productieproces teniet. De bunkerklopper heeft met name het doel om een optimale uitstroom op gang te brengen. Een bunkerklopper kan daarnaast ook worden ingezet om aanhechting en restanten in buizen en wanden te verwijderen. Deze producten hebben lage onderhoudskosten en zijn inzetbaar bij hoge temperaturen. Bovendien zijn er nog vele andere voordelen aan deze kloppers van PAJA Triltechniek. Vraag er snel naar en kies voor kwaliteit!

Een bunkerklopper op maat

Bij PAJA Triltechniek vindt u een bunkerklopper op maat. De kracht is instelbaar en hij kan afgestemd worden op de bedoelde toepassingen, bijvoorbeeld silowanden of bunkeruitlopen. Of de klopper nu een enkele slag of een continue slag moet geven met vaste intervallen, PAJA Triltechniek kan het produceren. PAJA Triltechniek heeft vele jaren ervaring met triltechniek. Wij produceren een grote diversiteit aan producten, zoals trilgoten, trilzeven, triltafels en nog veel meer. De toepassingen van onze producten zijn eindeloos. Al onze producten zijn op maat verkrijgbaar, zodat we voor elke toepassing het juiste product kunnen bieden.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een bunkerklopper van PAJA Triltechniek? Wilt u meer weten over ons bedrijf of over de mogelijkheden voor maatwerk? Neem dan contact op en bel naar 0162 – 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug