PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Triltransport

Triltransport

Alles wat u nodig heeft voor efficiënt triltransport bestelt u bij uw specialist op het gebied van triltechniek: PAJA Triltechniek. Een ruim aanbod hoogstaande producten, uitgebreide service en advies op maat, dat is onze kracht. Daarnaast leveren wij desgewenst ook maatwerk tegen een scherpe prijs.

Verzekerd van betrouwbaar triltransport

Vrijwel alle producten die korrelvormig zijn kunnen worden getransporteerd. Van zeer kleine melkpoederkorrels tot complete motorblokken: het is allemaal mogelijk. Maakt u gebruik van onze triltransporteurs dan bent u verzekerd van betrouwbaar triltransport. Onze producten zijn duurzaam, vergen weinig onderhoud en hebben een lange levensduur. Welke grondstoffen u ook wilt vervoeren, u vindt bij ons altijd het juiste product voor uw toepassing. Hierbij kunt u denken aan:

  • Doseergoten
  • Trilgoten
  • Trilpijpen

Trilgoten worden toegepast voor het transport van poeders, grind en zand en zijn geschikt voor producten met een korrelgrootte vanaf 200 µm. Maakt u gebruik van trilpijpen dan bent u er zeker van dat er geen vervuiling van uw product of de omgeving plaatsvindt. Bent u benieuwd welke type triltechniek het beste aansluit bij uw doel en uw product? Onze medewerkers voorzien u graag van een advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Neem voor meer informatie over onze producten en onze expertise gerust contact met ons op!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek