PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Onbalansmotor

Een onbalansmotor van PAJA Triltechniek wordt gebruikt als aandrijving van trilgoten, triltafels en trilzeven. Door gebruik te maken van deze motoren bent u zeker van een continu bedrijfsproces. Deze zeer efficiënte motoren worden door ons op maat geleverd, zodat ze voor ieder beoogde toepassing ingezet kunnen worden. Uiteraard voldoen de motoren aan alle geldende richtlijnen zodat veiligheid voorop staat en blijft staan. Door gebruik te maken van een onbalansmotor kunnen elliptische, rechtlijnige of cirkelvormige trilbewegingen worden opgewekt. Dit is afhankelijk van de positie van de motor. De krachten van de onbalansmotor zijn te veranderen door de gewichten aan beide aseinden te verstellen.

Een onbalansmotor voor diverse toepassingen

Een onbalansmotor van PAJA Triltechniek is geschikt voor diverse toepassingen. Zo worden ze gebruikt als aandrijving voor uw trilgoot, trilzeef of triltafel, als klopper voor silo’s, bunkers, valpijpen, filters, vulinstallaties en nog veel meer. Een ongehinderde materiaalstroom is gegarandeerd. PAJA Triltechniek heeft jarenlange ervaring in triltechniek voor diverse industrieën. Wij bieden onze klanten altijd de beste oplossing. Onze producten worden op maat gemaakt, waarbij we rekening houden met de wensen en behoeften van de klant. Desgewenst voorzien onze specialisten u van deskundig advies op maat! Heeft u nog vragen over onze onbalansmotor of onze andere producten? Neem dan snel contact op en bel naar 0162 – 460 155. Hier kunt ook direct een bestelling plaatsen.

Andere producten

Daarnaast vindt u bij PAJA Triltechniek nog diverse andere productcategorieën, waaronder trilmagneten die geschikt zijn voor plaatsing in een omgeving met explosiegevaar. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment:

  • Triltafels
  • Trilzeven
  • Trilgoten

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug