PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Transportgoot

Transportgoot

Bent u op zoek naar een transportgoot die multifunctioneel inzetbaar is? Dan bent u bij PAJA Triltechniek aan het juiste adres. Wij bieden vele mogelijkheden met betrekking tot een transportgoot. Waar u het ook voor nodig heeft, wij voorzien u van de juiste producten en bijpassend advies!

De mogelijkheden van een transportgoot zijn eindeloos

Wij hebben meerdere varianten transportgoten. Zo hebben wij bovenliggende-, onderliggende- of zijkant-aandrijving transportgoten. Ook het formaat kan verschillen. Wij bieden transportgoten met een breedte van 200 tot maximaal 2000mm. De lengte kan variëren van 800 tot 9500mm. Daarnaast is het mogelijk om er in- en uitlopen aan te koppelen, maar ook afzuigmonden, deksels of rubber-afdichtingen. Het is aan u om het juiste te kiezen. Vindt u dat moeilijk of komt u er niet uit? Geen probleem. Wij staan altijd voor u klaar voor passend advies op maat.

Experts die helpen bij het samenstellen van uw triltechniek product in kwestie

Is dit precies waar u naar op zoek was? Dat is goed om te horen! Wij helpen u dan graag bij het samenstellen van de juiste transportgoot. Maak met ons een afspraak en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. We zijn te bereiken door te bellen naar +31 (0)162 460 155. Bent u toch op zoek naar een ander product, zoals een trilzeef? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek