PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Trilzeven

Trilzeven

PAJA Triltechniek is uw leverancier van trilzeven welke geheel op uw wensen en toepassing kan worden afgestemd. Een uitgebreid aanbod en dito service, gecombineerd met scherpe prijzen: dat is onze kracht! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Trilzeven: keuze uit diverse materialen, afwerkingen en modellen

Het scheiden van producten op korrelgrootte. Trilzeven bieden hierbij een uitkomst. Wij bieden u een ruime keuze uit diverse trilzeven waaronder trilzeven, vingerzeven/stavenzeven en puinzeven. Niet alleen heeft u keuze uit diverse modellen, prijsklassen, materialen en afwerkingen, u kunt er ook voor kiezen trilzeven geheel op maat voor u te laten maken. In nauwe samenwerking met u ontwikkelen en maken wij trilzeven die optimaal inspelen op uw wensen en naadloos aansluiten bij uw toepassing. Bekijk eens ons productblad en laat u verrassen door ons aanbod.

Het totaalpakket voor gegarandeerde bedrijfscontinuïteit

PAJA Triltechniek levert u het totaalpakket op het gebied van triltechniek. Zo vindt u bij ons ook diverse aandrijftechnieken waaronder trilmotoren- en magneten waardoor uw bedrijfscontinuïteit altijd gegarandeerd is. U kunt voor meer informatie over onze producten en onze expertise of het direct bestellen van trilzeven ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0162 – 460 155.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug