PAJA TRILTECHNIEK

N

Duurzaam

N

Energiezuinig

N

Maatwerk

Home » Schudzeef

Schudzeef

Met een schudzeef van PAJA Triltechniek is het zeven van puin, afval, zand en nog veel meer, zeer eenvoudig. Onze schudzeven zijn voor vele toepassingen geschikt en worden in vele industrieën gebruikt. Door het zeefdek kunnen diverse materialen worden gezeefd. PAJA Triltechniek beschikt over diverse producten die producten op korrelgrootte zeven. Het materiaal wordt getransporteerd via het zeefdek. Elk materiaal kan worden gescheiden met onze zeven. Door diverse in- en uitlopen kunt u het gescheiden materiaal eenvoudig apart opvangen. Vraag snel naar de mogelijkheden bij PAJA Triltechniek!

Een schudzeef zeeft elk soort materiaal

Onze schudzeef is in staat elk soort materiaal te zeven. De zeven in de schudzeef zijn eenvoudig te verwisselen. Dit is ook handig voor reiniging van het product, wat noodzakelijk is als u voedingsproducten zeeft. Een schudzeef van PAJA Triltechniek is een duurzame en betrouwbare oplossing. Of u nu water uit zand wilt zeven of onkruidzaden wilt zeven, wij bieden de juiste oplossing. Doordat onze schudzeef aantrekkelijke geprijsd is, blijft deze betaalbaar voor elk bedrijf. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste schudzeef voor uw toepassing. Vraag onze specialisten gerust voor vrijblijvend advies op maat!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op en bel naar +31 (0)162 460 155. Aarzel niet langer en profiteer van scherpe prijzen, hoogwaardige producten en een uitstekende service!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Bel mij terug

PAJA Triltechniek